Om

Spesialmedarbeider:

Svein Haanshuus var aktiv på 60 tallet og var med Sp.09 sterke lag som reiste rundt i Europa som landslag. Han var blant annet med til Russland tidlig 60 tall midt i den verste delen av den kalde krigen. På 80 tallet kom han så inn i forbundsstyret og ble kort tid etter president for fire år. Dette var i den perioden hvor norsk bryting var på sitt beste med VM titel til Jon Rønningen, EM tittel til Lars og massevis av medaljer til de norske kvinnebryterne. Han har Norges Bryteforbunds fortjenestemedalje. I1985 utga han og Ove Gundersen boken Brytespeilet 1980-1985.

Redaktører og utgivere:

Ove Gundersen startet med bryting i 1961 og har representert klubbene Sp.Snøgg, Drammens AK og Kolbotn IL. Jobbet nesten 11 år som generalsekretær i Norges Bryteforbund. 15 år på landslaget og 12 medaljer i senior NM og på seniorlandslaget i 12 sesonger. Utdannet økonom fra Bedriftsøkonomisk Institutt. Har utgitt 11 bøker om bryting.

Per-kristian Støvring (Pekka) startet med bryting i 1970 og var med i en ti års periode før han gikk over i lederskapet av Kolbotn IL som har vært hans klubb hele livet. I 1985 ble han dommer og i 1995 ble han internasjonal dommer. Har vært medlem i Norges Bryteforbunds dommerkomite og hatt ansvaret for utdanningen der. Har vært styremedlem i Oslo-Akershus Brytekrets. I 2007 ga han og Ove Gundersen ut boken «På mattekanten».

Tommy Skauen er vår hoff fotograf og leverer de fleste bildene vi trenger. Han er også gammel i gamet. Over 40 års fartstid. 6 NM medaljer, en for BK Atlas og resten for Kråkerøy BK. Sjef NM, Nordisk Mesterskap, World Cup og VM for junior kvinner. Arbeidet som generalsekretær i Norges Bryteforbund før han ble syk og måtte slutte. I 2000 utga han en bok om bryting i bildeformat.

Ayna Barlie Gundersen er vår designer av logoer. Hun har holdt på med bryting siden barneårene og har to NM gull fra piker 15. Men i 2007 ble hun skadet og har måttet legge det meste av treningen på hyllen. Hun har gått på Oppegård Videregående Skole på linjen for medier og kommunikasjon.